Kihívás számodra az életmódváltás? 

Nehezen éled meg, hogy más lettél? 

Szeretnél életeden változtatni és kiegyensúlyozottabbá válni? 

Javulást szeretnél elérni az egészségedben, amit egyedül eddig nem sikerült?

A Diabetes Coachingon egy transzformációra hívlak. Ez egy olyan folyamat, amely során átalakulsz. Az orvosi kezelést támogatva nyújtok neked segítséget megváltozott életed mindennapjaiban, a lelki és mentális folyamatokra fókuszálva.

A diabetes coaching nem betegségközpontú, hanem személyközpontú, az egyéni megoldásra koncentráló mentális – érzelmi segítő folyamat. Fejleszt és hatékonyabbá tesz Téged, hogy új nézőpontra, megújult hitrendszerre tehess szert, aminek birtokában sokkal tudatosabb életmódot folytathass. Életed kiegyensúlyozottabban, elégedettebben és magabiztosabban élheted, ezzel meglévő körülményeid között állapotod javulni fog. Belülről fakadó motivációd alakul ki, mellyel elkerülheted a krónikus betegségek során jelentkező érzelmi nehézségeket.  

  • Ha sokszor elfáradsz abban, hogy mindennap a maximumon teljesíts
  • Ha frusztrál, hogy az életed és a vércukrod nem olyan kiszámítható, ahogy azt az orvosod elvárja tőled…
  • Ha sok benned a kérdés és bizonytalan vagy, hogy mit hogyan csinálj…
  • Ha úgy érzed, keretek közé vagy szorítva és elveszett életedből a spontaneitás
  • Ha nem ért meg a családod, környezeted… 

A coaching tudatossá és magabiztossá tesz, ha már inzulin rezisztens vagy cukorbeteg vagy.  

Azért vagyok itt, hogy új információkkal, egy új perspektívával, új képességek kialakításával és könnyen elsajátítható gyakorlati eszközökkel útmutatást nyújtsak saját belső erőd, békéd és örömöd felfedezéséhez.

A coaching segít lelkileg feldolgozni az életre szóló változást, ami az állapotoddal együtt jár. A gyakorlatban tudatosan felépített, személyre szabott kérdéseimmel segítelek abban, hogy megértsd önmagad, a diatéteszed vagy az inzulin rezisztenciád, majd célokat tűzz ki, hogy jobban érezd magad ebben az életre szóló folyamatban.

A coaching egyéni fejlesztéssel, személyre szabott stratégia kidolgozásával tanítja meg megváltoztatni az észlelési pontodat, ezáltal pedig a világodat is. Együtt meghatározzuk, mi mindent tehetsz az orvosi kezelésen felül, hogy magabiztosabbá válj és megerősítsd ezek jótékony hatását. Sőt segítek abban, hogy az új tervek cselekvésbe, és ezáltal tényleges változásba forduljanak.

A coaching segít az érzelmi kiégés elkerülésében. A krónikus aggodalom és a szorongás érzelmi kimerültséghez vezet, s ez a kiégés legtöbbször észrevétlenül kúszik be az életedbe az évek során. Támogatlak, hogy megértésre lelj, ha a környezeted nem ért meg teljesen, vagy ha úgy érzed, legszívesebben feladnád. Segítelek abban, hogy elsajátíts egy olyan kommunikációt, ami által érvényesíteni tudod Önmagad a családodban, a munkahelyeden és az egész társadalomban.

Jómagam harminc éve ezen az úton járok, s tudom, mi mindennel találkozol útközben. Ha képes vagy a változásra, hogy elkerüld az érzelmi kiégést és erőt nyerj egy magabiztosabb, boldogabb élethez, kattints!

 

Az új információknak köszönhetően:

  • Mindent megértesz a cukorbetegségeddel kapcsolatban.
  • Tudatosítod a betegség vagy az azt megelőző állapot (inzulin rezisztencia) során leggyakrabban jelentkező, többnyire hullámzó és kiszámíthatatlan érzelmeidet, s ezáltal uralni is tudod azokat 

személyre szabott terv eredményeként és a folyamat során bekövetkező változásoknak köszönhetően:

  • új képességekre teszel szert,
  • motiváltabbá, energikusabbá és magabiztosabbá válsz.

coaching folyamat rendszerint öt alkalomból áll, de ha úgy érzed számodra szükséges lehet, akár több alkalmat is igénybe vehetsz. 

Az első, díjmentes konzultációra telefonon egyeztetünk időpontot, a Neked megfelelő időpontban.  A félórás online konzultáció során feltérképezzük a helyzetedet és azt, hogy min tudunk együtt dolgozni. A további, heti egy alkalmas konzultációk során meghatározzuk a céljaidat, kidolgozzuk a stratégiát, a fejlesztési folyamatot és a cselekvési tervet is, hogy a változást meg is tudd valósítani. 

Az egészség mentorálás hosszú távú – legalább három hónapos – együttműködés melyre a konzultációk során szerzett tapasztalatok alapján teszek javaslatot. A három hónap során mentorodként támogatlak abban, hogy sikeresen és hatékonyan változtasd meg szokásrendszeredet, ezzel életviteledet. Olyan hasznos információkkal és gyakorlati tanácsokkal látlak el, amelyekhez az egészségügyi ellátórendszerben nem jutsz hozzá. Közösséghez kapcsolódsz, ahol hasonlóan nyitott és tudatos gondolkodású emberekkel egy inspiráló, támogató, önbizalom növelő és stabilitást nyújtó közegben fogjuk a kezed.

Kérlek, ne feledd, hogy a coaching során elhangzott információk nem helyettesítik, és nem váltják ki az orvosi kezelést! A coachod nem tartozik felelősséggel azért, hogyan alkalmazod a kapott gyakorlatokat, információkat, azok felhasználása kizárólag a Te felelősségedre történik.