Egészségmentorálás

részletek

Személyes coaching

részletek

Online coaching

részletek

Mindennapi Jóga 

részletek

Boot Camp

részletek

Túrák a Zöldbe

részletek

Csoportos programjaim a jelentkezők létszámától függően indulnak, ezért azokat előre egyeztetni szükséges.

Egészségmentorálás

Három hónapos együttműködés, melynek során mentori támogatással sikeresen változtathatod meg szokásrendszeredet és életviteledet.

Hosszú távú együttműködés, melynek során mentorodként támogatlak abban, hogy a három hónap alatt sikeresen és hatékonyan változtasd meg szokásrendszeredet, ezzel életviteledet. Olyan hasznos információkkal és gyakorlati tanácsokkal látlak el, amelyekhez az egészségügyi ellátórendszerben nem jutsz hozzá. Közösséghez kapcsolódsz, ahol hasonlóan nyitott és tudatos gondolkodású emberekkel egy inspiráló, támogató, önbizalom növelő és stabilitást nyújtó közegben fogjuk a kezed.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egészségmentorálás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Személyes coaching – a járványhelyzet miatt jelenleg nem elérhető!

60 perces, személyközpontú, az egyéni megoldásra koncentráló mentális – érzelmi segítő konzultáció-sorozat.

15.000 Ft

A diabetes coaching nem betegségközpontú, hanem személyközpontú, az egyéni megoldásra koncentráló mentális – érzelmi segítő folyamat. Fejleszt és hatékonyabbá tesz Téged, hogy új nézőpontra, megújult hitrendszerre tehess szert, aminek birtokában sokkal tudatosabb életmódot folytathass. Életed kiegyensúlyozottabban, elégedettebben és magabiztosabban élheted, ezzel meglévő körülményeid között állapotod javulni fog. Belülről fakadó motivációd alakul ki, mellyel elkerülheted a krónikus betegségek során jelentkező érzelmi nehézségeket. A gyakorlatban a coaching-folyamat rendszerint öt alkalomból áll, de ha úgy érzed számodra szükséges lehet, akár több alkalmat is igénybe vehetsz. Az első, díjmentes konzultációra telefonon egyeztetünk időpontot, a Neked megfelelő időpontban.  A félórás online konzultáció során feltérképezzük a helyzetedet és azt, hogy min tudunk együtt dolgozni. A további, heti egy alkalmas konzultációk során meghatározzuk a céljaidat, kidolgozzuk a stratégiát, a fejlesztési folyamatot és a cselekvési tervet is, hogy a változást meg is tudd valósítani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Személyes Coaching” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Online coaching

Előzetes időpontfoglalás alapján 60 perces, videóhívásban megtartott konzultáció.

12.000 Ft

Lehetőséged van utazás nélkül, az ország bármely pontjáról, vagy akár a határon túlról is igénybe venni a konzultációkat, ha a jelenlegi vírusos helyzet vagy a távolság miatt a kapcsolat e formáját részesíted előnyben. Az online diabetes coaching tartalmát tekintve mindenben megegyezik a személyes coachinggal. Ugyanúgy négyszemközt, csak épp videóhívásban találkozunk 60 percre, és így haladunk együtt a számodra kijelölt úton.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online Coaching” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Mindennapi Jóga

30 perces, letölthető jógaprogram napi használatra, könnyen elsajátítható gyakorlatokkal.

Rövid, mintegy 30 perces otthon végezhető, egyszerű és kényelmes, mérsékelt ütemű, lassú gyakorlatsor a hasi szervek és a hasnyálmirigy harmonizálására, a hormonképződés kiegyensúlyozására az egész testben. A test harmonikus működése ugyanis az endokrin rendszer hatékonyságán múlik. Szakszerűen egymásra épített, speciális jóga gyakorlatokkal váltakozva ellazítjuk és stimuláljuk a belső elválasztású mirigyeket. A jóga rendszeres és gyengéd gyakorlása hatásos és egyszerre ártalmatlan is, csökkenti az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség tüneteit. Az előrehajló pózok és a csavarásos ászanák optimalizálják a vércukorszintet, felélesztik az életenergiát, oldják a stresszt és a félelmet, megtanítják a hit és a bizalom élvezetét. A rendszeres jógagyakorlás tehát jelentősen javítja az életminőséget. Kinek ajánlom? Mindenkinek, aki inzulin rezisztenciában, 1-es vagy 2-es típusú cukorbetegségben szenved és élvezetes formában, könnyedén szeretne javítani egészségi állapotán. Mindazoknak, akiknek fontos, hogy napi rutinjukba könnyedén beilleszthető legyen a mozgás, hiszen az egyéni időbeosztáshoz illeszkedő, otthon végezhető online jóga a nap bármely szakában elvégezhető és csak fél órát vesz igénybe.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mindennapi Jóga” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Boot Camp

Egynapos, jó hangulatú és igazán élvezetes gyakorlati program, mely során könnyen adaptálható gyakorlati útmutatókkal, tanácsokkal gazdagodhatsz.

A „kiképző tábor” vagy Boot Camp egy egynapos, jó hangulatú és igazán élvezetes gyakorlati program. Célja, hogy a lehető legrövidebb időn belül a saját életedbe könnyen adaptálható gyakorlati útmutatókkal, tanácsokkal lássalak el Téged, mint cukorbeteget. Ha nemrég diagnosztizálták nálad a betegséget azért, ha régebb óta együtt élsz a betegségeddel, de szeretnéd hosszú távon megőrizni az egészségedet és a teljes élet érzését, akkor azért. Sorstársadként és segítő szakemberként a programmal kiegészítem az orvosi kezelést. Vannak témák, amelyekről vagy nem jut idő beszélni az orvosnál, vagy nem mered megkérdezni, mert kínos, vagy pedig fel sem merül benned és az orvosodban az a megszámlálhatatlan kihívás, amellyel a mindennapjaidban találkozol megváltozott életed folyamán. Esetleg előfordul, hogy nem értesz dolgokat, de nem mered megkérdezni, mert nem mersz vagy nem akarsz hibázni. Mire számíthatsz? Jó hangulatra és motivációra, célravezető, gyakorlatias életmódtanácsokra. Témák szerint sorra vesszük az élet minden fontosabb területét a teljes életért: pályaválasztást és munkát, egészséget és egészségmegőrzést, az emberi kapcsolatokat, párkapcsolatokat, szexualitást, gyermekvállalást, utazást, sportot és még sok minden mást. A program kellő létszámú jelentkező esetén kerül megrendezésre.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Boot Camp” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Túrák a Zöldbe

Csoportos természetjáró túrák, ahol sorstársaiddal egy inspiráló közegben találkozhatsz és jó hangulatban élvezheted a mozgást!

Hozd magaddal családodat, barátaidat a csoportos természetjáró túrákra, ahol sorstársaiddal egy inspiráló közegben találkozhatsz, és jó hangulatban élvezheted a mozgást! Túráinkon nemcsak a teljesítmény a fontos, hanem a beszélgetés, a tapasztalatcsere és a motiváció, hogy alkossunk egy olyan közösséget, ahol fókuszban tartjuk az élet élvezetét és kerüljük a panaszkodást, ahol felelősséget vállalunk magunkért és az élethez való hozzáállásunkért – mert tudjuk, hogy azon nagyban múlik állapotunk. A meghirdetett programok a jelentkezők számától függően kerülnek megrendezésre.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Túrák a Zöldbe” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.