Üdvözöllek! Ádám Szilvia vagyok, coach és egészségmentor.

Pályakezdésem óta – kisebb-nagyobb megszakításokkal – segítő területen dolgozom. Eleinte ápolónőként, majd szociális szakemberként tevékenykedtem, mint intézményvezető. Később lévén pedagógus, trénerként fiatalokkal foglalkoztam önismereti és önfejlesztő csoportfoglalkozásokon.

Tanultam természetgyógyászatot, keleti vallásfilozófiát, relaxációs technikákat, követem a kvantumfizika tudományos eredményeit és bizonyos alternatív módszerek egészségre gyakorolt hatásait. Szenvedélyem az önismeret és az önfejlesztés, ez vezetett el a coachinghoz is, melynek transzformáló erejét magamon is megtapasztaltam.

Jelenleg life coach, ezen belül diabetes coach vagyok és azt tűztem ki célul, hogy saját módszeremmel, az orvosi kezelést kiegészítve és megtámogatva segítem sorstársaimat.

Gyakorló diabéteszesként az utóbbi három évtizedben sok benyomás ért páciensként az egészségügyben, sok változás történt az életemben és az egészségi állapotomban, utóbbiak szerencsére pozitív irányban. A betegséggel szembeni kezdeti ellenállásom, majd a gyógyulásba vetett töretlen hitem sokfelé elvezetett. Rengeteg tapasztalatot szereztem, és beépítettem az életembe olyan módszereket, melyeket úgy gondolom, másoknak is érdemes lehet alkalmaznia.

Anyaként, dolgozó nőként, amatőr sportolóként, a család diétás szakácsaként, barátként, segítőként, és holisztikus szemléletet képviselő emberként menedzselem saját életemet, diabétesszel.

Ezért tudom, mik a kihívásaid és mik a nehézségeid, a dilemmáid, a vágyaid és a félelmeid is.